Per 1 januari 2017 kunnen wij u op de hoogte houden van beschikbare huurwoningen. U kunt zich voor deze emailnieuwsbrief aanmelden via Verhuurwoningen@nvzeedijk.nl.

Amsterdam, 21 april 2017


Bloedstraat 16B, volledig gerenoveerde 3-kamerwoning op de 2de etage. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en separaat toilet. Er is een aparte wasmachine/cv-ruimte aanwezig.De woonkamer van de woning ligt aan de Bloedstraat. De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. Ook beschikt de woning over een bergzolder.
Oppervlakte (GO): 61,5 m2. Aantal kamers: 3. Energielabel B.
Plattegrond woning, aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur         €  1.500,– (inclusief berging)
Servicekosten  €      22,46
Bruto huur        € 1.522,46


De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen. Hier vult u de Bo-Ex Huurwijzer in.

Heeft u interesse in een woning dan kunt u binnen 7 dagen na publicatie van de woning(en) reageren door een email met het reactieformulier vergezeld van motivatie en inkomensgegevens te sturen naar verhuurwoningen@nvzeedijk.nl.

Reacties die niet tijdig zijn ontvangen of niet aan de indieningsvereisten voldoen, zullen niet in behandeling worden genomen.
De procedure, het toewijzingsreglement en het reactieformulier vindt u hier.